top of page

Text & manus

Letar du efter en driven skribent eller manusförfattare? Jag tar mig med glädje an många sorters skrivande. Jag har gedigen erfarenhet av att författa såväl formella rapporter, ansökningar till myndigheter som lustfyllda utställningstexter eller manuskript till talare och programledare. Jag är alltid mån om att leverera texter med ett levande och tydligt språk, utifrån uppdragsgivarens intentioner och behov. 
Hör av dig via formuläret här nedan, så tar jag kontakt och diskuterar vidare.

Kreativ produktion
Hör av dig

Tack! Jag hör av mig så fort jag kan!

Kreativ produktion

Innehåll är viktigt. Men mycket handlar också om hur man berättar, i vilken form och med vilken teknik. Ett TV-program kräver sin produktionsmetod. En webpublicering kräver något annat. En utställning på ett museum görs på ytterligare ett sätt. 

Men gemensamt i all produktion är samverkan mellan olika kompetenser: grafik, teknik, innehåll, idé, layout, text. Jag är van att arbeta i grupper med högt i tak, lyhördhet och kreativitet. Allt för att nå publiken och målgruppen med starka, effektiva berättelser och budskap.

Är ditt projekt i sin linda? Eller har du kanske bara en vag idé? Hör av dig via formuläret här nedan så pratar vi vidare.

Jag har lång erfarenhet av berättande i TV och radio, på museer och i bokform. Jag har jobbat med en rad olika företag (bland annat som VD och chef) och som producent för flera av SVT:s mest populära program. Jag har drivit bokförlag och är redaktör.


Vill du ha hjälp med att skapa och strukturera dina berättelser, producera text och bild eller hitta formen för det du vill berätta - tveka inte att ta kontakt via formuläret längst ner på sidan.

Storytelling

bottom of page